OŘECHOVÉ ŘEZY - RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A VÝBORNÉ
Potřebné ingredience
Testo - 25dkg másla, 25dkg cukru, 20dkg mletých ořechů, 20dkg polohrubé mouky, 5 bílků Poleva - 25dkg moučkového cukru, 5 žloutků
Postup přípravy
- změklé máslo /tuk/, cukr, ořechy a mouku ušleháme
- z bílků ušleháme sníh
- sníh vmícháme lehce do těsta
- těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech,
jde to hůře, těsto je lepivé, já si pomáhám stěrkou namočenou ve vlažné vodě
- dáme péci, každý dle svých zkušeností
- já peču na 175 stupňů asi 20 minut
- žloutky ušleháme s cukrem do pěny
- rozetřeme na horkou buchtu
- necháme vychladnout
- DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé